De Klussenier Roy van Leerdam
De Klussenier Roy van Leerdam

Maasstraat 3
2931 XM Krimpen aan de Lek

Dien uw offerte-aanvraag in   

0180 84 62 11
06 5103 9024
r.vanleerdam@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 53.244.826

Even voorstellen

Roy is geboren in Krimpen aan de IJssel en heeft zijn jeugd doorgebracht in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. Nadat hij zijn diploma middelbaar technisch onderwijs heeft behaald, is hij jaren werkzaam geweest voor een aannemer. Het jarenlange werken in de bouw heeft hem een schat aan ervaring opgeleverd. De Klussenier Roy van Leerdam is beschikbaar voor diverse werkzaamheden, waaronder onderhoudswerkzaamheden, het installeren van keukens en badkamers en timmerwerk.

Roy is een sociale en klantvriendelijke allround vakman die het belangrijk vindt om zijn klanten te voorzien van deskundig advies. Hij staat voor service en kwaliteit. Roy blijft zich ontwikkelen door diverse vaktrainingen. Onlangs heeft hij bij VELUX een vaktraining gevolgd waardoor hij nu door VELUX gecertificeerd installateur is van dakramen en daglichtsystemen. Hij heeft ook vaktrainingen gevolgd van onder andere EPDM kouddakdekken en Isover isoleren.

Als Klussenier heeft Roy de mogelijkheid om materiaal scherp in te kopen bij leveranciers. Hij regelt de verbouwing van aanvraag tot oplevering. Hij rekent geen voorrijkosten en hij kan voor grote verbouwingen een beroep doen op zijn collega Klusseniers. Daarnaast geeft De Klussenier Roy van Leerdam geeft 12 maanden garantie op geleverd werk.

Neem contact op met De Klussenier Roy van Leerdam voor een vrijblijvende offerte. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...