Dakkapel plaatsen in Krimpen aan de Lek , Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk en omstreken?

Veelal horen we dat mensen twijfelen tussen een dakraam of een dakkapel. Welke keuze gemaakt wordt is erg afhankelijk van de mogelijkheden bij de woning, maar ook van het budget. De Klussenier Roy van Leerdam kan u adviseren over wat het beste bij uw woning past. 

De voordelen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een flinke investering, maar daarvoor krijgt u wel veel terug. Wat de voordelen van een dakkapel zijn leest u hieronder.

Extra ruimte

Laat u een dakkapel plaatsen? Dan creëert u meer beweeg- en leefruimte. U breidt als het ware de ruimte uit!

Extra veel licht

Zodra u een dakkapel heeft laten plaatsen, geniet u direct van meer lichtinval. Een fijne bijkomstigheid voor u: De ruimte oogt ook direct een stuk ruimer.

Isolatiemogelijkheden

Hoe goed is uw dak geïsoleerd? Als u dan toch besluit om een dakkapel te laten plaatsen, laat dit stuk dan direct isoleren! Scheelt u weer energiekosten.

Ventilatiemogelijkheden

Als ik alleen een dakraam laat plaatsen kan dit toch ook? Dat klopt! Echter kunt u er bij het dakkapel kiezen voor ventilatieroosters. U geniet dan van permanente ventilatie.

Waardeverhoging van uw woning

Een dakkapel wordt gezien als een echte meerwaarde. Een dergelijke investering is dus zeker het overwegen waard.

Het plaatsen van een dakkapel

Er zijn twee soorten manieren waarop de Klussenier een dakkapel voor u kan plaatsen:

  • Prefab
  • Traditioneel

Prefab

Bij prefab plaatsing wordt het dakkapel van tevoren (in de werkplaats/fabriek) gemaakt. Voordat u deze laat plaatsen wordt de uitsparing (gat) gemaakt. Het voordeel is dat het dakkapel in één dag geplaatst kan worden.

Traditioneel

Als een dakkapel geplaatst wordt op traditionele wijze, betekent dit dat deze ter plekke op uw dak wordt gemaakt. Deze werkwijze neemt meestal langer in beslag dan prefab plaatsing.

Voor beide situaties geldt dat het netjes moet worden afgewerkt. Denk hierbij aan het kozijn, de zijwangen en boeiborden.

Gaat u uw woning uitbreiden met een dakkapel?

Bent u overtuigd van het plaatsen van een dakkapel? De Klussenier Roy van Leerdam helpt u graag bij het realiseren van deze wens. Hij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u van advies te voorzien.

 
Loading...